Алергия по кожата на лицето: Кои продукти ми помогнаха

Тази тема не е типична за блога, но наскоро се замислих, че успехът е съвкупност от много фактори. А при жените, които правят бизнес, работят активно и гонят високи цели, още повече.  И състоянието на кожата е ключово за самочувствието и увереността ни. Осъзнах го пълна сила, когато загубих за кратко хубавата си кожа заради алергия след морето.

Който е имал нещо общо с бизнес, преговори, продажби, знае, че външният вид е важен елемент от общото впечатление, което оставяш в клиентите за бизнеса си. Но дори и да нямаш бизнес, ти така или иначе общуваш с хора, имаш цели, търсиш си гадже… няма как да стане, ако кожата ти не изглежда добре. И знаеш ли защо?

Не, причината не е в неодобрението на другите!

Истината е, че когато не харесваме нещо в себе си, излъчваме точно тази енергия на отрицание на несигурност. И именно заради усещане, а не заради външния вид, хората няма да се почувстват привлечени към теб, независимо дали става въпрос за работа или личен живот.

В този пост ще ти разкажа за злощастния ми опит с алергия след морето, в края на това лято, която ме заключи вкъщи за 10 дни, докато кожата ми се оправи.

Защо състоянието на кожата ти е много повече от външен вид

В този момент се замислих, че колкото и силна жена да си, едно такова обстоятелство може да те срине напълно и дори да провали плановете ти. Най-малкото, ще те накара да се чувстваш грозна и депресирана и ще отнеме вниманието ти от важните неща.

Ето защо реших да пиша и говоря по тази тема. Както казах, успехът е съвкупност от много неща. Той не е определен толкова от това, което правиш, колкото от човека, който си и начинът, по който възприемаш събитията и реагираш спрямо тях.

Знам, че много жени имат различни проблеми, свързани с кожата и търсят качествени продукти. Аз намерих няколко, които далеч не са луксозни, но са абсолютно незаменими за мен, не само когато става въпрос за алергии, но и в ежедневието ми. Тези продукти аз използвам на дневна база, а когато получих алергията, ги използвах по няколко пъти на ден.

Във видеото ще намериш снимки before & after (тук ще сложа само една от снимките), защото този път реших да действам като истински блогър и да експериментирам върху себе си, за да може да помогна на вас след това, ако продуктите са добри. Оказа се, че са не просто добри, а ефектът от действието им идва почти мигновено.

Лечение с Тафедим

Във видеото споменах, че ще дам линкове към сайтовете на продуктите, но не кликайте директно. Първо вижте как действат и преценете дали може да бъдат полезни и за вас.

Кои козметични продукти ми помогнаха при алергията

Acne Out – аз си го купувам от аптеката.

Tafedim балсам, гел и чай – препоръчвам да си купите и трите. Чаят премахва вътрешните възпаления, а кремът и гелът външните. Аз пия чай профилактично, а балсамът използвам ежедневно. Гелът – само когато имам пъпки, алергия или изгаряне, които искам да успокоя веднага. Той има и охлаждащ ефект. Виж ги ТУК>>

Маска BentonitMED – много е приятна за използване и не изисква нищо по-специално от намазване върху лицето маска. Тя действа видимо веднага и подобрява състоянието на кожата. Честно казано, аз не можех да повярвам, когато я свалих от лицето си за първи път. Във видеото ще видиш before & after снимки, направени през 20 минути на кожата ми преди и след маската. Ефектът и е изумителен. Можете да прочетеш още за нея ТУК>>

Ако това видео е било полезно за теб и имаш приятелка, на която също може да помогне, сподели го още сега :)

И не забравяй да последваш Nojici във Instagram>>

 

 

Written by Aneliya Magleva