Как да откриеш твоя личен стил на обличане [ВИДЕО]

Бях на по-малко от 10 години. Тавана на къщата изглеждаше атрактивен – пълен със стари дрехи и стари обувки, чанти и аксесоари. Чувствах се като Алиса в страната на чудесата. Бързо реших, че таванът ще бъде моята модна къща и започнах да ходя всеки ден горе. Извиках братовчедките. Взехме стария лентов фотоапарат и започнахме да комбинираме различни дрехи и да играем на мода. Някои от тях снимахме. И осветихме адски много ленти от бързане да видим кадрите. Тогава ставаше много бавно…

Някъде по това време започнах да проявявам личния си стил. Много артистичен и екстравагантен преди 17 години. Стил, от който баба се срамуваше, а аз обожавах и носех гордо. С годините нещата тръгнаха към минимализъм и комфорт. Токчетата станаха кецове, а ярките цветове и ексцентрични модели – basics.

Личен стил на обличане - Анелия Мъглева - Nojici

Какво всъщност е личен стил на обличане

Личният стил е нещо, което никога не е статично. Защото ние самите не сме. Всеки ден се променяме. Всеки ден разбираме нови неща за себе си. И всеки ден се предизвикваме за едно по-добро Аз.

Същото е и със стила ни на обличане.

Личният стил на обличане е твоят моден подпис. Онази signature комбинация, чиито лайтмотив ще запомнят всички. Но ти не се обличай за всички! Обличай се за себе си!

Дрехите и модата, приятели, са странно нещо. Могат да съсипят настроението ти или да направят деня ти. Ролята на личния стил е винаги да прави деня ти. Това означава да се научиш да ползваш модата така, че винаги да те зарежда с енергия, да те мотивира и да ти помага да изглеждаш и да се чувстваш по най-добрия възможен начин.

А когато се чувстваш добре, тогава можеш да постигнеш ВСИЧКО! Увереността ти е висока, както и самочувствието ти. Пред теб няма пречки и страха отстъпва място на смелостта.

Искаш ли да бъдеш в това състояние като по поръчка всеки ден? (или поне почти всеки, защото има някои дни, в които просто нищо не става. Обикновено са околоциклични. Жените веднага ще разберат за какво говоря :D)

Можеш и целта на ВИДЕОТО и тази кратка статия е да ви покажа как го правя аз и работи за мен :) А щом става при мен, шансът да стане и при вас е огромен :))

Какво е общото между страховете и личния стил на обличане

Всяка жена ЗАСЛУЖАВА да се чувства и да изглежда СТРАХОТНО! Момичета, нямате представа колко много можем, когато го поискаме.

Страховете са само илюзия. И ако сега се притесняваш да облечеш нещо, което много харесваш, то е защото се страхуваш от мнението на другите за теб. Не се тревожи, повечето от нас се страхуват… и аз включително. Но през годините просто се борех срещу това и правех всичко, от което ме беше страх. Магията е в това, че направиш ли го веднъж, страховете изчезват един по един. Все по-малко ти пука за мнението на другите. И все повече си позволяваш да изразиш твоята автентична същност. Не за да се покажеш. А защото това те кара да се чувстваш добре.

Именно това е смисълът зад личния стил. Именно за това започвам модните теми с него. За да построиш здрава къща ти трябват здрави основи. В контекста на модата, основите са личния стил.

Трябва да ти кажа, че ти вече го имаш. Сега остава само да го откриеш. Стъпките „КАК“ съм събрала в това кратко видео. Не ти трябва да имаш изобилие от дрехи, за да се обличаш по твоята лична дефиниция за страхотно.

Ако вече имаш няколко любими go-to дрехи и Instagram или Pinterest профил, ти също можеш да изградиш личен стил, който те вдъхновява и зарежда всеки ден.

Във видеото ще видиш:

  1. Как да откриеш личния си стил в момента
  2. Един трик, който ще ти помогне винаги да имаш какво да облечеш
  3. Как да намериш вдъхновение от обикновени жени по цял свят
  4. Как да имаш всички дрехи, които искаш без да харчиш много пари за мода
  5. Как да развиеш личния си стил с думите, които описват теб

Written by Aneliya Magleva