Как печеля от YouTube без да промотирам брандове

Искаш да си направиш блог. Чудиш се дали да не започнеш да снимаш. Питаш се от къде и за какво… И неизбежно изниква въпросът “А как да печеля от това?”. Същевременно виждаш блогъри с невероятено луксозен лайфстйл или влогъри, които не помнят къде живеят, защото неспирно обикалят света и се забавляват. “Възможно ли е и аз да стана като тях?!”- се питаш. “Как да печеля пари като правя видеа в YouTube?!”

Има няколко стандартни начина да се печелят пари от блогърство и влогърство. Това най-често включва:

  • ревюта на продукти
  • промоции на продукти
  • спонсорство на канала от големи брандове
  • платена реклама, за която YouTube ти плаща

За всеки от тези начини обаче се иска да имаш голям фолоуинг. Но как се става популярен, когато започваш от начало? Отговорът е трудно и бавно. И със сигурност НЕ за пари като първа цел. Да станеш инфлуенсър понякога може да отнеме години и голяма инвестиция.

Но има един начин, за който не ти е нужно да имаш десетки хиляди фолоуъри, за да печелиш от съдържанието, което създаваш в YouTube. Точно този начин монетизира и моя канал, напълно неочаквано. Аз просто правех съдържанието, в което вярвам и в един момент започнах да имам приходи от това.

Имаш ли 13:41 минути, за да разбереш как ти също можеш да печелиш от YouTube?

В това видео ще ти споделя какъв е моят начин да печеля пари от YouTube и защо НЕ искам да правя спонсорирани реклами на чужди брандове. Както и (след 5+ години опит като блогър) ще ти разкажа какво наистина означава това и кой е най-ценният урок, на който блогърството ме научи.

Гледай видеото в YouTube от ТУК>> или като кликнеш на снимката.

Как печеля от YouTube

Written by Aneliya Magleva