Как се правят 4 съвсем различни визии само с една тениска

Една тениска е в основата на 4-те визии, които видяхте в клипчето от предишния пост. Това е тениската “Dare To Dream Big”, която някой от вас ще спечели тази седмица (в понеделник ще разберем кой, но имате време до неделя да се включите в играта :)).

Докато пиша тези думи слушам “New York, New York на Frank Sinatra.

Ню Йорк за мен беше мечта. Не подозирах, че някога ще видя това място докато един ден се озовах там – толкова малка на фона на космополитните сгради, на шума, на тълпите. Толкова малко момиче, с толкова големи мечти. Това бях аз преди 2 години, а днес мечтите ми са дори още по-големи. И знам, че един ден ще ги сбъдна, защото всеки ден се събуждам с мисълта за тях. Моментът, в който мечтите станат цели и започнем неуморно да вярваме в тях и да ги следваме, това е моментът, в който те започват да се сбъдват! Ето защо това, което аз мога да дам, са няколко думи – никога не спирайте да мечтаете, никога не се предавайте и преследвайте мечтите си!

Аз съм вечният мечтател. Може би сега разбрахте защо кръстих и тениската така. Само един от вас ще я спечели, но нейното послание ще стигне до много хора :)

Но стига толкова за мечтите, нека ви покажа как съчетах тениската на мечтите в 4 тотално различни визии :)

Дизайнерска тениска от Nojici

Права черна пола + мечтателска тениска

Така можете да “покорите” всяко събитие или да кажем, средно официална вечеря. Материите на двете дрехи не позволяват да се носят на места със строг етикет за обличане, но пък са подходящи за всеки друг случай. Правите им форми ги правят колкото строги, толкова и интересни, особено заедно.

За цвят добавих колие, което преди време правих (зеленото) и още едно с камък, винаги ги нося заедно. Подходящи са, защото не са прекалено дълги и зеленото колие минава около яката на тениската, за да прикрие спортния елемент.

Дизайнерска тениска от Nojici

Дънки + тениска = Класика

Колкото и да е класичеко, може да се разнообрази, особено ако тениската е уникална :) В случая аз разнообразих с екстравагантни обувки и шал, които купих от Америка и продължавам да нося с удоволствие.

Този сет е подходящ както за ден в града, така и за парти :)

Дизайнерска тениска от Nojici

Да си припомним романтиката…

Не мога да кажа, че харесвам романтиката, но понякога обичам да я изразявам чрез дрехите. Тук комбинирах тениската с пола от синя коприна, която направих миналото лято. Обожавам този тип поли. Дори аз си измислих кройката, което си беше истинско постижение за човек, който никога не се е учил да крои и шие. А вдъхновението за такава феерична пола с висока талия дойде от модата през 19-ти век. Женственост, нежност, красота – това е тя. В комбинация с тениската и шалът с цветя се получава романтика, нали :)

За малко да забравя за колана – слагайки го по този начин на талията, можете да подчертаете най-слабата част от тялото си и да загатнете за красиви форми, дори и да има какво да скриете.

Дизайнерска тениска от NojiciС мечтателската тениска можете да създадете дори и бунтарска визия

В последния сет реших да създам именно тази бунтарска визия, която не признава правила и закони. Не е женствена, не трябва и да бъде. По-скоро е секси заради късите панталонки. А коженият елек и кецовете (отново от Nojici) я завършват напълно. А шапката, може и без нея, но тя е за разкош. С нея се сдобих отново в Америка и един от любимите ми аксесоари. Така облечени, можете да завладеете градските улици или пък да се отправите на изток и да станете част от незабравимо плажно парти :)

Това бяха моите 4 визии, но има поне още 400, които могат да бъдат направени. Не се страхувайте да експериментирате! Няма правилно и грешно. Единственото важно нещо е как вие възприемате себе си, как виждате света и какво е посланието, което дрехите ви носят! :)

Written by Aneliya Magleva