Защо да имаш Яснота е ключов фактор за успеха в бизнеса и живота

Случвало ли ти се е много да искаш нещо, пред теб да стои огромна задача или важен проект и да не знаеш от къде да го подхванеш?

Струва ти се, че си се нагърбил с цялата работа на света, часовникът тиктака, dead line-а приближава, а ти си до никъде… Започваш да се чувстваш притиснат, да губиш мотивация и да мразиш алармата сутрин.

Знаеш, че трябва да работиш по проекта, сядаш пред компютъра… и нищо. Стоиш и гледаш в една точка.

А времето, то си тече и изобщо няма намерение да те чака.

В същото време някъде там ти имаше и живот, приятели…

Обаче точно сега нямаш време за тях и не му се вижда краят. Затваряш се в себе си и проблема, а това не те води до нищо хубаво.

Напротив, чувстваш се все по-зле.

И аз бях там, на това мрачно място. Даже, когато прекаля с отговорностите и задачите, които съм поела, често се връщам в същата тъмница.

Започвам да се изнервям, държа се лошо с хората, изкуствено си създавам излишен стрес…

Трябваше да направя нещо, но нищо познато и логическо не ми вършеше работа.

Затова се обърнах към йогата и медитацията. Вече повече от 6 месеца тези практики станаха важна част от живота ми и са като recharge за енергия винаги, когато имам нужда от нея.

Но работата е там, че изпаднеш ли в това състояние на преумора и липса на яснота за нещата, които правиш, спира да ти се медитира, и йога не ти се прави.

Трябваше да намеря още нещо, бърз инструмент, който да ми помага веднага.

Аз съм фен на Хари Потър и си представях, че би било много хубаво да си имам магическа пръчка. За жалост на 26 години е време да спра да вярвам, че ще срещна магията като в любимите ми книги. Но пък намерих нещо друго.

Енергия.

Да, енергията. Ние сме енергийни същества и според йога ученията си имаме енергийно тяло. Хубавото е, че не е нужно да станеш йога мастър, за да си набавиш енергия. Разбира се, това също е много добро решение :)

Но в търсенето си, аз открих един страхотен инструмент, който ми помага да получа яснота, да се успокоя, да изчистя негативна енергия и да бъда много по-цялостна личност.

Да, знам, че сигурно ти звучи абстрактно, но в предприемаческото пътуване срещаш много предизвикателства. И да откриеш себе си е най-голямото. А твоята личност, повярвай ми, това е истински лабиринт.

Поемеш ли по този път, неизбежно стигаш до спорт, здравословно хранене, йога, медитация, енергийни практики и какво ли още не. Само материалното, само парите, те никога не стигат, за да бъдеш цялостен. За тази задача ти трябват други, много по-изтънчени инструменти.

Един от моите инструменти, с които работя всеки ден, се казва трансформиращи енергийни картини.

Картина Яснота EnergyArt

В това видео ще те срещна с художничката, която ги създава. Тя се казва Нина Атанасова и като всички нас, също е предприемач. Ще се изненадаш, че тя не е на 20 с луди амбиции да превземе света. Нина е зряла жена, която е създала уникален продукт, който помага на хората да подобрят живота си като балансират енергиите вътре в себе си.

А видеото е на тема, важна за всеки, който се занимава с бизнес, предприемачество или заема отговорна позиция в компания.

Тя се казва “Яснота”.

Медитацията с тази картина ти помага да намериш вътрешния си фокус и ти дава яснота относно стъпките, които трябва да предприемеш, за да завършиш проекта си успешно.

Хей, това не е магия :)

Това е твоята собствена енергия, балансирана, благодарение на електромагнитното влияние на цветовете. И работи!

Гледай видеото и разгледай сайта на Нина ТУК, за да разбереш повече за картините и тяхното влияние.

Written by Aneliya Magleva