Това събитие ще определи дали ще успееш, или ще се провалиш. И всичко зависи само от теб!

Беше миналата есен. Нищо не вървеше добре. Клиенти не се появяваха. Бизнесът страдаше. А ние с Деси още повече.. за успех и дума не можеше да става. Всичко изглеждаше като провал…

Една студена сутрин падна акумулаторът и не проработи повече. Беше тежък удар, защото бяхме на ръба на фалита и нямаше нужда от излишни разходи. Оправихме го. Колата ни беше жизнено необходима.
Няколко дни по-късно се ударихме леко. Оказа се, че не сме платили техническия преглед. А по-лошото беше, че се развали и рейката… Всичко накуп. Страхотно!

Случвало ли ти се – едно нещо тръгва на зле и всичко започва да се проваля?

По това време бяхме започнали Ebay бизнесът, който все още нищо не изкарваше. Някак, всичко, до което се докоснехме, тръгваше за малко, за да ни мотивира и след това се струпваха беди колкото искаш.

В този момент и двете бяхме като смазани от проблеми. Идваше ни да се откажем. Оказа се трудно…

Все пак продължихме.

Един следобед преговарях с  Ebay половин час. Искахме да ни увеличат лимитите, за да продаваме повече. Успях.

Отидох до магазина, за да взема нещо малко за отпразнуване на победата. Валеше дъжд. Обърнах се на ляво докато пресичах и единственото, което видях, бяха фарове. Една кола ме удари и аз излетях.

Още една беля… как беше възможно. Но не се предадох.
Стиснах зъби и си обещах да успея, въпреки всичко.

Исках да се разплача, да бъда слаба, някой да ми каже, че ще се справя. Но такава опция нямаше. Бях напуснала и семейството, защото ми казаха, че няма да се справя. Нямах нужда от това и си тръгнах.

На бойното поле бяхме само двете с Деси. Бяхме изгорили всички мостове. За нас нямаше друг път, освен напред. Трябваше да се справим, независимо от всичко.

Една седмица по-късно започна щастливата развръзка. И от тогава вървим нагоре.

Има един фактор, който е отговорен за успеха и провала – ВЯРАТА. Ако не вярваш, че ще успееш, изобщо не се захващай.

Но има и още нещо, което е известно на много малко хора. Това нещо определя дали ще успееш или ще се провалиш и Наполеон Хил също го е описал в “Мисли и забогатявай”.

Всеки човек, постигнал огромен успех, е преживял това едно и също, повтарящо се събитие. Аз също го преживях. И ти ще го преживееш. Ще се случва отново и отново. Именно, за да ти разкажа за него, за да бъдеш готов, когато застигне и теб, заснех петъчния бизнес урок миналата седмица.

Запомни – всеки човек, преследващ успеха, неизбежно минава през ада на това повтарящо се събитие. Успяват силните. И тези, които предварително са подготвени, че ще им се случи.

Гледай видеото, за да разбереш каква е повтарящата се закономерност, която е довела хиляди хора до огромен успех. И милиони хора до апокалиптичен провал.

И междувременно, не забравяй да вярваш в себе си и в идеята си, сякаш от това зависи животът ти. Защото бъдещето ти, ако го искаш такова, каквото си го представяш, наистина зависи от това.

Вярвай и Действай!

Nojici - Как да превърнеш страстта си в бизнес

Written by Aneliya Magleva