Как да печелиш повече от електронна търговия: интервю с Любомир Стоянов

Темата електронна търговия е много актуална през последните години и хиляди търговци се ориентираха към оналйн пространството като начин на бизнес, защото разходите са по-ниски, а печалбите по-високи. Не пропускам и факта, че онлайн магазините не ограничават географски бизнеса и само с един сайт можеш да продаваш в цял свят.

Тази седмица на гости ми е Любомир Стоянов, организатор на най-стария конгрес за електронна търговия в България. С него ще си поговорим за плюсовете и минусите на електронната търговия и как е най-добре да се прави този бизнес в България.

Като организатор на eCommCongress Любо ни даде 10% НАМАЛЕНИЕ, с които можете да си купите билет на по-ниска цена. Събитието се провежда САМО веднъж годишно и ако искате да научите всчики новости и стратегии и да спечелите веднага от тях, действайте бързо, защото конгресът е на 11 май!

ПРОМО кодът за нас е nojici. Използвайте го при check out, за да получите допълнителни 10% намаление :)

А тук ще разберете повече за eCommCongress: https://goo.gl/ifaFGR

С Любо се познаваме от времето, когато все още работехме на “нормална работа”, а днес, вече за 4-та година, той организира eCommCongress – първият конгрес за електронна търговия в България.

Какво ще чуете в това видео?

Тъй като Любо е експерт в областта на електронната търговия, ще ни даде много полезна информация за състоянието на сектора в България.

  1. Ще ни разкаже какво е положението на електронната търговия в България сега
  2. Кои са най-продаваните категории продукти онлайн
  3. Как можете да започнете сами електронна търговия и да печелите от това
  4. Какво ви трябва, за да скалирате електронния си бизнес и да печелите повече
  5. Каква е най-голямата грешка на повечето българи, които започват да се занимават с електронна търговия

Ако искате да каня още интересни гости в канала на Nojici, които да споделят своя опит с всички нас, напишете ми в коментар :) И не забравяйте да се абонирате за канала и да кликнете на камбанката, за да получавате известия, когато кача ново видео :)

Written by Aneliya Magleva