Черна макси пола от Nojici за първите 5 години

Май. Дъждовен ден, нормално за този месец в Сливен. Една необяснима еуфория караше “пеперуди да летят” в стомаха ми. Защо се вълнувах толкова, нали с повечето ми съученици се виждахме толкова често… Необясними сълзи и смях ту се появяваха, ту изчезваха през целия ден. 5 години, наистина ли минаха толкова?! Кога, как, защо… Усещах, че съм същото хлапе, както и тогава, но може би малко по-мъдро, по-разумно, по-сдържано…

Нов цвят на косата, по-различен стил на обличане, различен поглед над живота. Същото момиче ли ме гледа от тези снимки? Аз ли съм била тогава? Аз ли съм сега? Толкова много въпроси, а толкова малко отговори… продължавам да търся!

Черна макси пола от Nojici

И другите се бяха променили или пък бяха същите, как бих могла да преценя, познавам ги от толкова време, обичам ги! Те са истински приятели. Тези, които ти казват “Не се предавай”, тези, които се радват с теб, тези, които ти помагат, когато се изгубиш по пътя. Дали са се променили? Може би са същите – борбени и енергични, но сега всеки упорито следва мечтата си, всеки води собствената си битка.

Черна макси пола от Nojici

А преди 5 години бяхме само деца. Тези деца, които си мислят, че бъдещето пред тях е подредено, за да ги посрещне и само ги чака да влязат в него. Не беше така. Сега знам, че бъдещето си строиш и подреждаш сам и пак там трябва да бъдеш ти, за да го изживееш. Никога да не се осмеляваш да се предадеш!

Черна макси пола от Nojici

“Ножици”. След 5 години си давам сметка, че най-накрая намерих сили да тръгна по пътя на една мечта и всеки ден да правя по една малка стъпка, доближавайки се до нея все повече. Модата не е само дрехи. Модата е начин да изразиш себе си. От разстоянието на 5 години ясно можеш да видиш, поне от снимките, как си се променил. Различният поглед върху живота те кара да се обличаш по съвсем различен начин, отразяващ вътрешното ти състояние. Черна дълга пола от Nojici – това нося аз на моята среща. Това е полата, която е подходяща буквално за всеки повод, съчетана с различни дрехи и аксесоари. Удобна и много важно според моите разбирания – шармантна и уникална. Не може да се повтори, дори и аз не зная как я направих и не мога да я направя отново :) Но понякога изразява и малко тъга. Може би заради цвета.

Срещата на випуска – едно колкото щастливо, толкова и тъжно събитие – такъв беше и моят сет в черно и бяло, но добавих и розово и кафяво. Така в моя свят от дрехи и цветове, със сигурност ще победи доброто или поне ще допринесе за позитивно настроение :)

Черна макси пола от Nojici

Черна макси пола от Nojici

Черна макси пола от Nojici

Черна макси пола от Nojici

Черна макси пола от Nojici

 

Written by Aneliya Magleva