Моминско парти – инструкции за начинаещи

Хехехе, явно пораснахме… аз се дърпах доста от тази идея, докато една от моите приятелки не ми връчи покана за сватба преди 2 месеца. В началото бях малко шокирана, не че ще се омъжи, а че не сме деца (живея си във въображаем свят понякога :)), но вече го приех. А и съм леля на една малка принцеса вече от 7 месеца. Така че да, пораснахме…

Но оставям душевните си терзания за ЕГН-то настрана и ще ви разкажа за страхотното моминско парти. За нашата моминска компания, на която още от гимназията нашите момчета лепнаха прякора „Царството“, беше първото. А нашата булка носеше гръмкия прякор „Царя“ – държи на мнението си просто :) Трябваше да и организираме нещо готино и тематично, в родния град на всички ни – Сливен. Вярно, правихме го дистанционно (да живеят Facebook групите :D). Но пък с добро желание винаги се намира и начин.

Как се прави моминско парти

Прочети още: КАК ДА СИ ИЗБЕРЕШ БУЛЧИНСКА РОКЛЯ В 5 СТЪПКИ – ОПИТЪТ НА ЕДНА “БУЛКА” ЗА ЕДИН ДЕН

Започнахме с проучване

Винаги опираш до Google, когато нещо ти е за пръв път. Така е и с всяко моминско парти. Никога не тръгвай от blank page са казали умните хора. Намерихме игри и всякакви джунджурийки, които се подаряват на бъдещите булки и се почувствахме малко изгубени. А обсъждането в групата си беше сериозно. Да си призная, на мен всичко ми идваше „твърде много“. И почти на всички предложения казвах „не“. Добре, че не ме послушаха момичетата, защо щяхме да останем само на вино и джаз :D

Как се прави моминско парти

Намери своето

След проучването идва моментът да намериш твоите неща. Така се спряхме на ленти, като на Мис, балони, които надувахме в последния момент, няколко игри, чаши с карикатури на всяка от нас, сламки и сладки в съвсем очаквани форми :D, тениска (аз старателно я нарисувах последната вечер, защото 1 месец чаках вдъхновението да ми дойде) и един страхотен, изцяло handmade албум, който разбира се се казва „Царството“.

Как се прави моминско парти

Как се прави моминско парти

Как се прави моминско парти

Мястото и Украсата

Чудихме се между домашно парти и заведение, но се спряхме на второто. Предпочетохме да носим токчета вместо домашни чехли на първото ни моминско парти. Отидохме малко по-рано в заведението, закачихме балоните, украсихме масата, снимахме… и не чакахме много дълго бъдещата ни булка :)

Как се прави моминско парти

Булката

Не забравяйте да поканите и булката :D Ние мислихме да изненадаме нашата, но решихме да и кажем малко по-рано с електронна покана, специално за нея. Тя определено не го очакваше :) До последно не знаеше какво и къде ще се случи, дори и кой ще я вземе. Изпратихме Ванката (гаджето на Веси), на който нашата Силвия нямаше номера и определено не очакваше да чуе мъжки глас по телефона, което леко я стресна… Но все пак си получихме нашата булка на моминското парти точно в момента, когато закачихме и последния балон.

Как се прави моминско парти

Добро настроение

Въпреки всички предмети, игри и забавни неща, за всяко моминско парти са най-важни усмивките, доброто настроение и забавлението като за последно :)

Как се прави моминско партиКак се прави моминско парти

Прочети още: ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ, КОЙТО НЯКОГА СЪМ ИЗПОЛЗВАЛА

Дрехите

Всяко моминско парти е FUN и дрехите трябва да ти създават максимален комфорт и да не са твърде официални. За партито на Силвия аз избрах да нося семпла черна блуза от ESPRIT, в комбинация с basic сако от ZARA и пола с висока талия, в тигров десен (тренд за сезон Есен/ Зима е животинският принт :)) от H&M. Пръстенът е любимата ми Муха, а колието е зеленото Nojici. Обувките са последните черни кожени боти, с които се сдобих :)

Как се прави моминско парти

Как се прави моминско парти

P.S. Пропуснахме стриптизьорите за това моминско парти, защото ни се сториха “твърде много” :)

И специални благодарности на Тони, че пое най-тежките задачи по организацията :)

Последвай Nojici в Instagram>> за още готини истории, модно вдъхновение и истории от всеки ден.

 

Гледай едно от любимите видеа на читателите на Nojici >> ТУК

успех

Written by Aneliya Magleva