Защо Nojici ще ти помогне да бъдеш по-свободен, по-щастлив и по-богат?

Aneliya Magleva

Ако някога си си задавал някой от тези въпроси, значи си на правилното място:

  • “Как да печеля повече пари и да работя по-малко?”
  • “Как да открия каква е истинската ми страст и да я превърна в бизнес?”
  • “Как да имам повече свободно време без да работя 8 часа всеки ден?”
  • “Как да пътувам без да се тревожа, че парите няма да ми стигнат?”
  • “Как да изкарвам пари от интернет и да живея свободно?”
  • “Как да накарам хората да ме харесват и да открия нови приятели?”
  • “Как да намеря правилния човек за мен?”
  • “Как да се храня и да тренирам правилно, за да бъда винаги в добра форма?”
  • “Как да изградя личен стил и личен бранд, който хората забелязват и харесват?”

 

Какво да очакваш от Nojici

Доказано работещите стратегии, които ще подобрят бизнеса и живота ти. Всички тях открих сама с проба и грешка. Не е нужно и ти да го правиш, когато мога да ти ги дам през блога :)

Аз вярвам, че всеки човек има страст и талант, който истински го пали и от който може да направи бизнес.
Искрено вярвам, че всеки трябва да бъде свободен да избира себе си вместо да се подчинява на очакванията за неговия живот.

Аз не се подчиних на очакванията на обществото и семейство си за моя живот.
Избрах дивия, непредвидим живот на приключенеца, който следва сърцето си вярва в мечтите си.

Това искам да ти дам през Nojici. СВОБОДА и УВЕРЕНОСТ. Искам да те заразя със силата на мечтите. Да ти покажа, че ти можеш да направиш всичко. Да ти покажа несравнимата свобода на избора. И да ти подаря усещането за всичко, което можеш сам да създадеш.

Здравей!

Аз съм Анелия Мъглева и ако “изпразниш чашата” на съзнанието си и загърбиш за малко всичко, което знаеш, мисля, че мога да ти бъда много полезна!

Защо да ме слушаш?

За онлайн бизнеса – винаги съм работила онлайн. Занимавам се с Фейсбук маркетинг откакто работя изобщо, а напоследък и с много много други неща онлайн, отвъд Фейсбук. Заедно с най-добрата ми приятелка създадохме наша агенция за дигитален маркетинг. Казва се CopySocial и с нея помагаме на хора с готини бизнеси да стигнат до своите клиенти и да станат по-големи и по-успешни :)

Освен за бизнесите на клиентите си, работим и по още няколко онлайн проекта за международния пазар.

За модата – модата винаги е била моя голяма страст. Знам много за стила и заедно с маркетинг уменията ми създадох моя концепция за лични и бизнес успехи (personal branding) с използването на модата като инструмент. Ще те науча на това също, защото работи изумително добре :)

За здравето – никога не съм била слабото дете. Напротив. Цял живот бях на диета докато не проумях, че красивото тяло с оптимално тегло е здравото и силно тяло. Така открих настоящия си начин на хранене и живот. Свалих килограмите (дори и тези, които натрупах в Америка), направих си мускулите сама, имам сила и енергия и се чувствам щастлива в тялото си. Този начин на живот и изумителен!

За личностното развитие – знам, че много хора говорят за това сега. Някак си, всеки стана коуч и започна да учи другите как да живеят. Е, аз няма да го направя. Всичко, което знам за живота, са уроците, които получих от многото провали. Да, не е мит, че правейки собствен бизнес, се проваляш 17648382349984 пъти. И когато си в черна дупка, имаш 2 опции – да се депресираш и откажеш или да събереш всички сили и да успееш. Аз винаги избирах второто и си направих доста здрави ментални мускули. Вече знам, че провалите са част от играта и най-добрите уроци научих точно, когато се провалях с гръм и трясък. Един маркетолог казваше “Your biggest struggle is your biggest asset”. Вярно е! С постовете за личностно развитие в блога ще ти помогна да изградиш твоите ментални мускули. Това не означава, че няма да се провалиш. Означава, ще си готов да научиш урока от провала и да канализираш емоциите си в този момент така, че да ти помогнат вместо да те доведат до депресия.

За финал, ако тези теми ти харесват и искаш да получаваш блог постовете бързо и лесно, последвай Nojici във Facebook и Instagram, за да си up-to-date :)