Nojici – empowering women to inspire change.

Здравей,

Аз съм Анелия от Nojici и се радвам да те видя тук!

Както при всяко запознанство, сега ще ти разкажа нещичко за себе си, а после ще се радвам да те видя във Facebook или Instagram, където можем да си говорим :)

Приятелите ме наричат Ани и от години всички ми подаряват малки ножички, защото знаят колко много означава блогът за мен, а вече и за тях. Аз съм типичен millennial, който не може да се задържи твърде дълго на едно място. Затова и с „нормалната работа” не си паснахме… никак!

Преди повече от 2 години, заедно с най-добрата ми приятелка, направихме CopySocial – агенция за интернет маркетинг и помагаме на собственици на бизнеси да привлекат повече клиенти онлайн и да скалират бизнесите си. Вече си имаме и екип от прекрасни хора, които работят с нас в агенцията. И ни е доста забавно – правим снимки, видеа, пишем статии, поддържаме страници, правим безброй много реклами всеки ден… Изобщо, постоянно сме в онлайн джунглата и продаваме всякакви неща по готин и креативен начин.

Работим без офис, защото на мен лично ми убива креативността. Предимно работя от вкъщи, защото работата често е много и предпочитам да спестя време. Но понякога си избирам уютно кафенце и отивам там с лаптопа.

Чрез блога разказвам за уроците, които бизнесът и живота ми сервират всеки ден, за да помогна на хората да не се отказват, защото провалът и трудностите са нещо съвсем нормално.

От 2016 вече съм и обучител и помагам на хората да стартират бизнес и да привличат клиенти, за да растат.

Пристрастена съм към Instagram и понякога Деси отказва да ме снима, защото съм и писнала :D

Обожавам пътуванията и се опитвам да приключенствам винаги, когато имам възможност. А любимото ми е да се изгубвам в непознати градове и да усетя истинския дух на мястото.

Обожавам храната. Наслаждавам и се. Не следвам диети и не готвя често. Но пък се старая да всичко да бъде вкусно и красиво :)

Обичам да се обграждам с вдъхновени и целенасочени хора, които са постигнали повече от мен, защото ме мотивират.

Всеки ден чета книги, истински. И това не изключва художествена литература.

Никога не спирам да уча и се старая да остана търпелива и смирена, и да не се приемам за голяма работа. Точно обратното :)

И обожавам йогата :)

Публикация, споделена от Unique Nojici (@aneliya.maglev) на

За кой е предназначен Nojici?

Пиша Nojici с послание към всички решителни жени, които искат и търсят промяна, да бъдат себе си и да се борят. Аз вярвам, че промяната е водена от нас като идеология, но трябва да вдъхновим някой да свърши тежката работа (нашите мъже). Така е устроен света и така трябва да бъде, ако искаме прогрес и общество, в което всеки живее в хармания със себе си и с другите.

Мечтата ми е да виждам навсякъде българи, които се наслаждават на всеки ден, усмихват се и помагат на другите, без непрестанно да търсят личната изгода в това.

 

Какво можеш да очакваш от Nojici?

  • Видеа и статии със съвети за бизнес (разгледай YouTube канала от ТУК)
  • Уроците, които получавам от бизнеса всеки ден – възходи и падения
  • Партньорства и интервюта с интересни хора
  • Success stories за малки бизнеси и обикновени хора, които са започнали от една идея и са направили бизнеси онлайн (разпространени със социални мрежи)
  • Личностно развитие през призмата на личните уроци, най-вече трудностите
  • Статии, свързани с личен стил и как да бъдеш себе си, различен от всички останали
  • Моят опит с храненето, баланса в теглото, без диети и йогата
  • Любимите ми напоследък пътувания и приключения
  • Продукти, които харесвам, използвам и дават резултат
  • Места, които харесвам и препоръчвам

… и вероятно още много неща, които ще ми поднесе животът :)

 

За партньорствата и брандовете

До скоро в блога не пишех нищо за продукти. Но използвах един крем, който е феноменален. Тогава си дадох сметка, че за хубавите и качествени неща трябва да се разказва. Затова, ако нещо наистина ми харесва и преценя, че ще бъде полезно за хората, които четат блога, ще споделя. Но никога не препоръчвам продукти само с рекламна цел.

На блогърите често ни изпращат козметични продукти, за да тестваме и да ги препоръчаме след това. Аз тествам всичко, но препоръчвам само онези, които наистина са ми харесали, защото никога не бих излъгала хората, които ми имат доверие.

В този ред на мисли, ако ти си представител на бранд и четеш тези редове, трябва да знаеш, че си запазвам правото да не напиша нищо за продукт, който ми е изпратен, ако не ми хареса.

Повечето неща, за които ще прочетете в блога, съм тествала, за да реша проблем, който имам в момента. Разбира се, много малка част от покупките са сполучливи, но пък това не е никак лошо. Остават най-добрите, които да споделя с вас.

Ако искаш да се свържеш с мен, пиши ми на имейл: aneliq.m@gmail.com

или ме намери във Facebook и Instagram