10 инвестиционни дрехи, които ще ти спестят тонове време и маса пари

Колко пъти ти се е случвало да застанеш пред гардероба и да кажеш “Нямам какво да облека”?

Много, нали :) Тази, до болка позната, история на жените. И решението е “Отивам на шопинг”. Прибираш се с толкова торби, че дръжките им са оставили отпечатъци по ръцете ти и гардероба е пълен. Истинско щастие! Но след месец историята се повтаря…

Знаеш ли защо се получава така?

Защото купуваме импулсивно и не отделяме време да планираме гардероба си. Малката тайна е в 10 инвестиционни дрехи, които са MUST HAVE за всяка дама. Ако ги имаш, завинаги ще забравиш за проблема с обличането, безчетните минути пред гардероба и лошото настроение, защото “нямам какво да облека”. Толкова е лесно! Започни с тази основа за гардероба и можеш да надграждаш много. Тези инвестиционни дрехи ти трябват, защото:

  • са базови и се комбинират лесно с всяка друга дреха
  • от хубави материи са и ги имаш дълго време
  • спестяват много, ама много, време и пари

Във видеото ще видиш и кои са те. Изгледай го до край (въпреки че се престарах с дължината :)). Сигурна съм, че ще откриеш нещо за себе си вътре! :)

10 инвестиционни дрехи, които ще ти спестят тонове време и маса пари

Ще се радвам да оставиш коментара си под този пост. Харесва ли ти, искаш ли да правя още подобни видеа и най-вече, полезно ли беше за теб. А, ако имаш дреха, която за теб е инвестиция, сподели я и ще допълним списъка заедно :)

Written by Aneliya Magleva